Skip to main content

Som la primera televisió online inclusiva feta per persones amb discapacitat intel·lectual per a tothom

 

Cadascú de nosaltres aporta a l’equip capacitats molt diverses, i és la suma d’aquestes la que fa possible una televisió de qualitat, en què tractem temes de gran interès periodístic amb el major rigor informatiu.

L’equip que formem el TEBVist som al voltant de 30 persones del Centre Ocupacional del TEB Sant Andreu. Aquest és un dels 7 centres del Grup Cooperatiu TEB, que treballa per la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual des de diferents àmbits.

El TEBVist ens permet fer televisió des d’una mirada diversa i inclusiva, i alhora demostrar que som 100% capaces!

Aquest projecte no seria possible sense el suport de Diversa Audiovisual i de voluntaris del món de l’audiovisual de Catalunya.

L’equip

Cristian Garcia Moltalvo

Cristian Garcia Moltalvo

Guionista i presentador

Participo en l'elaboració dels guions i des de l'inici del TEBVist en soc un dels presentadors. Soc simpàtic i xerraire. Participo com a tertulià en el programa “La porteria” de Betevé. M'agrada jugar als vídeojocs, llegir còmics i veure cinema.

Natàlia Ibàñez

Natàlia Ibàñez

Guionista i presentadora

Aporto idees per elaborar bons guions i presento els reportatges i entrevistes. Sóc afectuosa. M'agrada ajudar els meus companys, fer tele i viatjar amb els meus amics.

Joan Roselló Ribó

Joan Roselló Ribó

Guionista i presentador

Participo amb els meus companys en la redacció dels guions i també em poso davant de la càmera. Soc amable, sociable i agradable. M'agrada seguir els partits del Barça, fer tele, veure cine, visitar museus i anar al teatre.

Isabel Guinaldo

Isabel Guinaldo

Guionista i presentadora

Soc amable, atenta i divertida. M'agrada molt escoltar les converses i participar d’elles. M'agrada molt viatjar, m'agrada molt enguarrar-me fent manualitats, m'agrada molt cuinar, m'agrada molt la gent jove i relacionar-me amb ells/es (nois de practiques i col·laborar amb els instituts).

Juan Pedro Ventura Escalante

Juan Pedro Ventura Escalante

Guionista i presentador

Elaboro guions i em poso davant de la càmera. Soc amigable, positiu i simpàtic. M'agrada fer un tomb amb els amics, sortir de festa, jugar amb l'ordinador i fer improvisacions tot rapejant.

Maria Arenas

Maria Arenas

Guionista i presentadora

Elaboro els guions dels reportatges i entrevistes, i soc una de les presentadores del canal. Soc responsable, amable i simpàtica. M'agrada fer esport, nedar i ballar. També gaudeixo quan vaig a caminar a la muntanya o a la platja.

Adrià Moya

Adrià Moya

Productor

M'encarrego de tenir a punt tota la logística necessària per fer bons rodatges. Sóc una mica tancat per les coses íntimes, però molt sincer i integrador amb les persones noves. M'agrada jugar amb la videoconsola, escoltar música i ajudar la gent.

Rubén Igualada

Rubén Igualada

Productor

M'encarrego de tenir a punt tota la logística necessària per fer bons rodatges. Soc ordenat i no m'agrada veure les coses desordenades, presumit, esportista, sóc divertit i m'agrada fer bromes. I no m'agraden les normes.
M'agrada molt anar de festa i ballar, anar en patinet i jugar a bàsquet, m'encanta la música reggueton.

Rafa Méndez

Rafa Méndez

Guionista i presentador

Soc alegre, simpàtic i amable. Soc culé i gaudeixo veient els partits del barça. M'agrada anar al cinema amb el Cristian Garcia, soc otaku i m'agrada llegir i anar al saló del manga (vaig cada any) i jugar a videojocs. Gaudeixo molt anant de vacances a Priego.

Joel Cabrera Gaig

Joel Cabrera Gaig

Guionista, presentador i productor

Participo en l'elaboració dels guions i em poso davant de la càmera. De vegades també faig tasques d'ajudant de producció. Sóc amable, simpàtic i romàntic. M'agrada fer esport i manualitats, i jugar als videojocs.

Carles Orquin Montilla

Carles Orquin Montilla

Guionista

Aporto idees per fer bons guions i busco la documentació necessària. Soc divertit, amable i simpàtic. M'agrada fer tele i de voluntari del Banc d'Aliments.

Josep Maria Llucià Baques

Josep Maria Llucià Baques

Guionista

Aporto idees per elaborar bons guions. Soc simpàtic, romàntic i espavilat. M'agrada dibuixar, fer caricatures, nedar i practicar tot tipus d'esports.

Asensio Fernández Esteve

Asensio Fernández Esteve

Guionista

Aporto idees i reflexions per poder elaborar bons guions. Intento ser tan sincer com puc, i soc atent i responsable. M'agrada escoltar la ràdio, llegir llibres d'història i veure documentals històrics.

Marta Hernández

Marta Hernández

Guionista i maquilladora

Aporto idees per elaborar els guions i també maquillo els companys i companyes que han de sortir davant de la càmera. Soc responsable, amable i simpàtica. M'agrada fer polseres, jugar a bàsquet, ballar i escoltar música.

Raul Pérez Sabater

Raul Pérez Sabater

Dibuixant de caricatures

Sóc actiu, bona persona, carinyós i amable. M'agrada dibuixar, els gegants i la cultura popular.

Alejandro Andrés Caballero Sola

Alejandro Andrés Caballero Sola

Guionista

Aporto idees per elaborar els guions. Soc amable i simpàtic. M’agrada jugar a bàsquet i futbol.

Anamaria Montero

Anamaria Montero

Dono a conèixer el TEBVist pels diferents canals de comunicació. M'apassiona la natació, els cubs de Rubik, dibuixar i veure anime. Soc una persona amb moltes inquietuds, simpàtica i molt carinyosa.

Miquel Crisostomo Torre-Marin

Miquel Crisostomo Torre-Marin

Fotografia

Documento amb fotos el treball de l'equip. Soc simpàtic i xerraire. M'agrada ajudar els meus companys, veure vídeos del meu pendrive, fer esport, escoltar música i ballar.

Núria Sarri

Núria Sarri

Dinamitzadora

M'encarrego de dinamitzar els consells de redacció i organitzar la feina de l'equip. Soc alegre, creativa i pacient. M'agrada viatjar, ballar i fer manualitats.

Josep Maria Soro

Josep Maria Soro

Director

M'encarrego d'aportar eines i elements de reflexió per fer un bon treball periodístic, i coordino les taques de l'equip. Soc empàtic (què deus estar pensant?), observador (veus?), curiós (per què?) i perfeccionista (aquesta descripció és millorable…). M'agrada la història, fer tele, veure cine i menjar caragols.

Laura Pérez

Laura Pérez

Dono suport a l'equip en tot allò que necessiti, contribuint que tothom hi pugui participar i valorant el seu aprenentatge.
Soc decidida, organitzada i moooolt fredolica.
M'agrada més la muntanya que el mar, el salat més que el dolç i soc molt fan del Tebvist!

Jessie Rodríguez

Jessie Rodríguez

Soc part de l'equip de comunicació del TEB, i m'encarrego de gravar i fer fotos. M'interessa molt l'art, el cinema i m'agrada donar un toc artístic a la meva feina. En el meu temps lliure em trobaràs llegint, dibuixant o viatjant sempre que es pugui.

Pepa Muñoz

Pepa Muñoz

Dirigeixo l'equip de comunicació del TEBVist. Soc una persona empàtica, solidària i he dedicat la major part de la meva vida al cooperativisme. Gaudeixo molt llegint novel·la negra i sempre estic disposada a aprendre coses noves.

Neus Escribano

Neus Escribano

Dinamitzadora

La meva funció és dinamitzar els consells de redacció i organitzar la feina de l'equip. Soc activa, divertida i responsable. M'agrada viatjar, caminar, fer esport i escriure relats.