https://www.youtube.com/watch?v=lIzLlX3xXUQ

Barcelona premia TEBVist

Play Video

Barcelona premia TEBVist

 

En un emotiu acte de lliurament, l’equip del TEBVist va recollir el 29 de febrer un dels quatre premis que atorga anualment el Consell Municipal de Benestar Social de l’Ajuntament de Barcelona als Mitjans de Comunicació.

El jurat, que va concedir al canal de televisió del Grup Cooperatiu TEB el guardó en la categoria d’internet, en va destacar “la feina i la reflexió que hi ha al darrere” i el fet que “es tracta d’una eina de formació”. També que “està construït sobre l’autonomia de les persones i mostra un camí cap a una societat més inclusiva i més il·lusionada”.

En l’acte de lliurament, que es va fer al saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, també es va lliurar el premi de televisió al programa de TV3 InfoK per un especial sobre els infants que estan patint amb les seves famílies la crisi humanitària provocada per la guerra de Síria.

El guardó de ràdio va distingir el programa “Diversitats” que fa l’Associació Catalana per la Integració d’Homosexuals, Transexuals i Intersexuals Immigrants a Ràdio Trinijove. I finalment, el premi de premsa va ser per la Fundació Periodisme Plural pel dossier “Nenes i nens o com educar en la diferència”, publicat a El Diari de l’Educació.

No destacada bcn premia a tebvist
No destacada bcn premia a tebvist