https://www.youtube.com/watch?v=Q7LmOFZLQPQ

Botiga Coopmercat

Play Video

El supermercat de les cooperatives

 

És possible fer una compra amb consciència social de productes d’alimentació de qualitat i a un preu assequible? A Coopmercat, sí.

En aquest reportatge, us convidem a visitar una de les tres botigues que actualment té obertes a Barcelona la cooperativa Solucions, del grup cooperatiu TEB. En concret, hem anat a la botiga del carrer de la Creu Coberta, a Sants. En aquest establiment, on treballen persones amb discapacitat intel·lectual, s’hi pot trobar una extensa oferta de productes d’alimentació elaborats per cooperatives i entitats socials d’arreu del nostre país i que arriben a Coopmercat sense intermediaris. Olis, vins, pasta, formatge, llet, galetes, fruits secs, iogurts o melmelades de gran qualitat i a preus assequibles. Coopmercat és el punt de venda d’Europa que concentra més productes cooperatius. També disposa dels serveis de lliurament de la compra a domicili, consergeria o encàrrecs.

La cadena compta actualment amb punts de venda al carrer de la Creu Coberta, el carrer Gran de Sant Andreu i el passeig de Sant Joan, i està estudiant l’obertura de nous establiments. Recentment han estrenat la botiga online.

No destacada coopmercat