https://www.youtube.com/watch?v=aMr3T5mPXNo

“Compromisos” del Grup Cooperatiu TEB

Play Video

Finançament responsable

 

Un dels grans reptes que tenen avui totes empreses és aconseguir finançament per poder posar en marxa els seus projectes. En un moment de restricció del crèdit, esdevè més important que mai buscar fòrmules imaginatives que permetin assolir els objectius fixats.

En aquest reportatge recollim la iniciativa que el Grup Cooperatiu TEB va posar en marxa recentment. Es tracta d’una emissió de bons. Els anomenen “Compromisos”. Amb aquest projecte, que ha estat un èxit, el TEB ha aconseguit a través del seu entorn més immediat (familiars i amics) una font de finançament més barata i fidel que la tradicional, i al mateix temps ha permès als petits inversors millorar la rendibilitat dels seus estalvis i controlar què se’n fa dels seus diners.

El grup cooperatiu aconsegueix finançament per posar en marxa nous projectes que ajudin a generar ocupació per a persones amb discapacitat intel·lectual i els inversors, que s’asseguren els seus diners tenen un destí que comparteixen, gaudeixen també d’uns tipus d’interès superiors als que els ofereix actualment la banca tradicional per un producte de similars característiques.

Compromisos TEB