https://www.youtube.com/watch?v=xqHfkJ4k3xc&t=7s

Entrevista a Quim Llisorgas

Play Video

Entrevista a Quim Llisorgas, la diversitat a la tele i al teatre

 

En Quim Llisorgas és un jove actor català. Cada migdia el podeu veure a la sèrie de TV3 “Com si fos ahir”. Interpreta el paper de l’Héctor, un noi amb discapacitat intel·lectual. A través d’aquest personatge ha fet visibles algunes de les circumstàncies que viuen en el seu dia a dia les persones amb diversitat funcional.

Ell assegura que ha hagut de superar molts entrebancs al llarg de la seva vida. Com per exemple, quan li van negar el títol d’ESO en acabar la Secundària. És només una de les moltes barreres que ha hagut de saltar i que ha explicat en una obra de teatre titulada “Entre tu i jo no en fem un”. L’ha representat al Teatre Eòlia de Barcelona i espera que aviat es pugui veure també en altres teatres de Catalunya.

En aquesta entrevista, en Quim Llisorgas ens explica com li van diagnosticar la síndrome de Joubert -que l’afecta la visió i la musculatura-, com s’ha format per ser actor, com viu la feina que fa a la sèrie de TV3 “Com si fos ahir” i com es planteja el futur. Una entrevista plena de sinceritat i sentit comú.

making of quim