https://www.youtube.com/watch?v=KLr6q7DHzMU

Televisió inclusiva

Play Video

Cristian Garcia, col·laborador al programa de “La Porteria”

 

Molts cops haureu escoltat que la participació normalitzada de les persones amb discapacitat intel·lectual a la societat passa per generar espais inclusius. No és tan freqüent veure’n la traducció pràctica. Per això ens fa il·lusió mostrar-vos un dels exemples més reeixits al nostre país.

Per segona temporada, el programa “La Porteria” de Betevé, dirigit i presentat pel veterà periodista “Pitu” Abril, té entre els seus tertulians habituals en Cristian Garcia, presentador de TEBVist, el primer canal de televisió on line fet per persones amb discapacitat intel·lectual. Al costat de Víctor Lozano, David Balaguer i Mario Cifuentes, en Cristian Garcia comenta l’actualitat esportiva cada dijous entre les 14:25 i les 15:25 hores.

Televisió inclusiva

D’aquesta manera, “La Porteria” es converteix en el primer programa de televisió d’un canal generalista que normalitza la participació de persones amb discapacitat intel·lectual en una aposta clara i valenta que contribueix a construir una societat més inclusiva. Tot un exemple a seguir!

Making of porteria