Skip to main content

Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme

El dissabte 2 d’abril és el Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme, i l’equip del TEBVist ens sumem als actes que organitza l’associació Aprenem Autisme.

L’acte tindrà lloc aquest dijous 31 de març a la Casa Batlló i farem ressò de les activitats que es faran durant tot el mes d’abril sota el lema “Dona un cop d’ull a l’autisme. Connecta’t al blau”.

“Dona un cop d’ull a l’autisme. Connecta’t al blau”

Amb motiu del Dia Mundial de Conscienciació de l’Autisme es duu a terme la campanya “Connecta’t al blau”. L’objectiu d’aquesta campanya és impulsar accions de sensibilització a les escoles, organitzar activitats culturals i d’entreteniment accessibles. Una altra de les iniciatives ha estat la creació de material visual per donar a conèixer la realitat de les persones amb autisme. En aquest sentit, Barcelona es vestirà de blau.

Algunes de les activitats solidàries es faran en espais representatius de la ciutat de Barcelona. Alguns d’aquests són el Tibidabo, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona, el Gran Teatre del Liceu o el Teatre Nacional de Catalunya, entre altres.

L’acte tindrà lloc a La Casa Batlló aquest dijous. La Casa és un dels primers edificis històrics a nivell internacional que col·labora amb persones amb autisme, dèficit d’atenció amb hiperactivitat i entre d’altres per atendre als visitants.

La campanya “Connecta’t al blau” acaba el 2 d’abril, amb el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, però després podrà consultar-se a la pàgina www.connectatalblau.org.