https://www.youtube.com/watch?v=_1xVshIVXo4&t=8s

Ana Megía, viure amb Williams

Play Video

La vida amb Williams

 

Es defineix com una persona alegre, valenta i forta, perquè ha hagut de superar molts entrebancs. És l’Ana Megía, protagonista de la pel·lícula “La vida con Williams”, dirigida per Emanuel Munteanu. En aquesta cinta, l’Ana explica en què consisteix la síndrome de Williams-Beuren. Ella diu que és un amic que l’acompanya les 24 hores del dia. Els experts la defineixen com una condició genètica que comporta algunes dificultats en l’aprenentatge i alteracions cardiovasculars. Les persones amb aquesta síndrome també tenen afinitat per la música, habilitats per a l’expressió oral o un alt grau d’empatia.

En aquesta entrevista, l’Ana Megía ens explica com va descobrir -gairebé d’amagat- que tenia la síndrome de Williams i com va haver de superar uns episodis d’assetjament escolar que van condicionar el seu pas per l’escola i l’institut.

Assegura que ara és més forta, gràcies a la família, els amics, la música, el teatre i la feina. Treballa a la Fundació PortAventura i a la casa de colònies English Summer de Tamarit, que és on ens ha rebut. Amb un somriure encomanadís i una alegria desbordant, l’Ana Megía és un exemple de determinació i valentia. I respon de forma sincera a les preguntes dels periodistes de TEBVist Rafa Méndez i Isabel Guinaldo, que també té la síndrome de Williams.

No us perdeu el seu relat emotiu i apassionat, i com comparteixen amb la Isabel algunes vivències i característiques que tenen en comú. 

Making of Ana Megia