https://www.youtube.com/watch?v=lAZargID4AE&t=3s

Una selecció de treballadores més inclusiva!

Play Video

Inclusió al món laboral

 

Per què les persones amb discapacitat intel·lectual tenen tantes dificultats per trobar feina? Per què costa tant que les contractin en empreses ordinàries? Què falla?

Aquest és el punt de partida d’aquest reportatge. I també la raó que impulsa iniciatives com la que us expliquem. Recentment, el Grup Cooperatiu TEB, amb la col·laboració de la Fundació Quiero Trabajo, va organitzar una sessió molt interessant. Per un costat, participaven nois i noies amb discapacitat intel·lectual que busquen feina. I per l’altre, les empreses Grífols i Zurich, que volen incorporar nou talent i més diversitat a les seves plantilles.

La sessió es va dividir en tres blocs diferents on es feien activitats en paral·lel. En el primer, els candidats repassaven el seu currículum i aprenien la millor forma de comunicar el seu talent. En un altre espai, podien fer entrevistes de treball personalitzades. I en el tercer, participaven en una dinàmica de grup.

D’aquesta manera, les persones amb discapacitat intel·lectual van tenir l’oportunitat de contactar directament amb el món de l’empresa. I els equips de recursos humans de Grífols i Zurich van poder descobrir possibles candidats a formar part de les seves plantilles. Tot plegat, en un ambient relaxat i còmode per als aspirants. Un petit gran pas per contribuir a fer que el món del treball sigui més inclusiu.

destacada speed dating