https://www.youtube.com/watch?v=vcKsntfsK4Y&list=PLBA3C4kGVMnsfAOw1xhsrVRYTcTXmBD5P

Company, seguim!

Play Video

Company, seguim!

 

Amics, companys, familiars i representants del sector de la discapacitat, l’esport, el cooperativisme i la política van homenatjar Francesc Martínez de Foix el 16 de setembre.

En un acte a l’INEFC de Barcelona, van recordar la seva trajectòria, la seva empenta, la seva capacitat de seducció per engrescar tothom en els seus projectes i també els moments més divertits que van compartir amb ell.

Companys i amics del TEB van recordar la seva lluita per generar oportunitats de feina i d’una vida més autònoma per a les persones amb discapacitat intel·lectual. Representants de la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona, DINCAT o la Federació de Cooperatives de Treball van destacar la seva capacitat de sumar forces per caminar cap a una societat més inclusiva i més justa. I els “seus” esportives i amics de l’ACELL i del moviment Special Olympics van remarcar el seu treball incansable perquè les persones amb discapacitat intel·lectual tinguin avui una oferta esportiva i de lleure de qualitat.

Però per sobre de tot això, tothom es va comprometre a continuar engrandint el llegat que ens deixa. Per això, li van voler dir ben fort: “Company, seguim!”

company seguim D