https://www.youtube.com/watch?v=aYNvZdgfaGg

Entrevista a José Mourinho

Play Video

El “rei” dels còmics

 

Les seves imitacions del rei Joan Carles, d’Artur Mas o de José Mourinho són més que conegudes. Aquests papers en els programes “Set de nit”, “Polònia” i “Crackòvia” de TV3 han fet de Toni Albà un dels actors còmics més populars del nostre país.

La seva trajectòria, però, no es limita a la tele. Ha escrit i interpretat moltes obres de teatre, com “La Kumèdia dels herrors“, al costat del seu amic Sergi López. El que potser no és tan conegut és que col·labora des de fa molt de temps amb organitzacions vinculades amb el món de la discapacitat intel·lectual, com Special Olympics, ACELL o ACIDH. Amb aquesta darrera, que té la seva seu al Districte de Gràcia, a Barcelona, té en marxa un ambiciós projecte. Vol recuperar el teatre d’aquesta entitat, on es formen persones amb discapacitat intel·lectual.

L’objectiu és poder fer obres amb els alumnes, i després representar-les arreu del país. A més, fora de l’horari lectiu, el teatre programaria obres de teatre professional.

En aquesta divertidíssima entrevista, en Toni Albà ens detalla aquest projecte, ens explica per què es dedica al món de la interpretació, ens revela com prepara els seus papers i es “transforma” en personatges molt coneguts.

Si voleu riure i passar una bona estona, no us podeu perdre aquesta entrevista!

making of entrevista Toni Albà