https://www.youtube.com/watch?v=lFX9wgDFKvI

Simpòsium Internacional de la Discapacitat

Play Video

Gols a favor de l’esport inclusiu

 

Els organitzadors sabien que el primer Simpòsium Internacional de la Discapacitat i el Futbol tindria una bona acollida, però l’èxit de la iniciativa ha superat les seves expectatives.

L’esdeveniment, organitzat pel Futbol Club Barcelona, es va celebrar la darrera setmana del mes d’abril. Va incloure ponències d’experts i una jornada molt especial a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on va tenir lloc una sessió formativa dirigida per tècnics de l’escola del Barça i un torneig internacional. Hi van prendre part el Chelsea, l’Everton, l’Only Friends-Ajax, el Werder Bremen i la Penya Barcelonista Special Barça. Per als blaugrana, era el seu primer torneig i van fer un excel·lent paper.

En aquest reportatge podeu veure com va anar aquesta jornada tan especial. Jugadors i tècnics ens expliquen les seves sensacions i somnis, i ens comenten els valors i beneficis de la pràctica d’aquest esport.

Els responsables de l’Oficina d’Atenció Especialitzada del Barça s’han proposat el repte d’organitzar una segona edició d’aquesta trobada internacional. Seria un golàs a favor de la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual en el món de l’esport!

making of barça