Skip to main content

TEB Vist rep un premi per curts sobre la Lectura Fàcil. Maria Arenas, Josep Maria Soro amb el conseller Carles Campuzano i el director general d'Acció Cívica.

La presentadora del TEB Vist, Maria Arenas i Josep Maria Soro, director del projecte han recollit un dels premis Civisme 2023 als mitjans de comunicació. Es tracta d’un premi que ha rebut  tot l’equip TEB Vist per curts sobre Lectura Fàcil i tracte inclusiu:

El Lloguer, que explica la  història d’una paralla que vol llogar un pis.

La Farmàcia, en què els protagonistes s’enfronten a un dependent que els infantilitza.

La Carta, on veiem un cas clar de document administratiu que no s’entén

La Recepta, amb una altra situació clàssica en què el metge que parla amb un llenguatge tècnic.

 

Premi del Departament de Drets Socials

El Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, a través de de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària convoca aquest premi per als treballs i produccions que hagin destacat pel tractament del civisme i els valors i que hagin exercit un impacte social determinat.

En aquest sentit, TEB Vist és una televisió inclusiva impulsada pel Grup Cooperatiu TEB.  Va néixer fa quasi 10 anys amb un doble objectiu: les oportunitats i la inclusió. Cal obrir noves oportunitats en el camp audiovisual per a les persones amb discapacitat intel·lectual i, sobretot, canviar la mirada de la societat.

La TV online està formada per una 30 persones que aporten la seva visió sobre els temes que els preocupen i que participen des de diferents funcions. És per això que a l’equip hi ha redactores, productores, ajudants de càmera i so, així com responsables de maquillatge i vestuari.

TEB Vist rep un premi per curts sobre la Lectura Fàcil. Josep Maria Soro i Maria Arenas agraeixen el premi.TEB Vist rep un premi per curts sobre la Lectura Fàcil. En la foto hi ha l'equp del TEB Vist vist recollint el premi Civisme. L'equip està format per 7 nois i una Noia.

El director de TEB Vist és Josep Maria Soro, periodista de TV3 que va impulsar el projecte al 2014 com a voluntari, juntament amb Francesc Martínez de Foix, fundador del TEB i dels Special Olympics.

Dos presentadors de l’equip del TEB Vist, Cristian Garcia i Isabel Guinaldo, van participar diumenge en el primer Telenotícies copresentat per persones amb discapacitat intel·lectual.

Grup Cooperatiu TEB és una entitat social nascuda fa gairebé 60 anys i que té com a missió transformar la societat perquè sigui més inclusiva Actualment atén a més de 800 persones amb discapacitat intel·lectual per a les quals genera oportunitats de treball i de vida autònoma.

El TEB Vist, compta des dels seus inicis amb suport de la productora Diversa Audiovisual, que també està compromesa amb la diversitat i la inclusió.