Skip to main content

El TEB Vist fa un curt explicant les dificultats a què ha de fer front una persona amb discapacitat intel·lectual si vol  llogar un pis

Per a una persona amb discapacitat intel·lectual, llogar un pis pot ser una odissea. Hem fet un curt sobre les dificultats que tenen les persones amb discapacitat per llogar un pis i els problemes amb què es topen. És un encàrrec de Plena Inlcusión, un moviment associatiu que lluita pels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual a Espanya. Des de Plena Inclusió atenen a 150.000 persones amb discapacitat intel·lectual, és per això que ens ha fet molta il·lusió portar a terme el projecte.

La importància de la Plataforma de Representants

A més, el curt explica la labor tan important que fa la Plataforma de Representants per ajudar i facilitar a entendre aquest tipus de situacions a les persones amb disCAPACITAT.

Després de una feina intensa fent el guió, vam fer la jornada de rodatge, amb el nostre director Josep Maria Soro, la productora Diversa audiovisual, i un gran equip d’actuació: Yolanda Belvis, i l’Antonio i la Maria del TEB.

El resultat ha estat un spot publicitari de la Plataforma estatal de representants de persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament de Plena Inclusión. Així mateix, ha estat protagonitzat per persones amb discapacitat intel·lectual.

Esperem que us agradi i us deixem una mostra del procés de grabació!