Skip to main content

Un equip del TEB Vist presenta el concurs d’idees de l’Ajuntament de Barcelona per determinar el lema sota el qual se celebrarà el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat del 2019, que se celebra el 3 de desembre.

El lema triat va ser”Sumem capacitats, sumem diversitats”. Sorgeix del concurs d’idees convocat per l’Ajuntament de Barcelona per a la creació de la imatge oficial que representaria aquesta significativa jornada. Obrint-se a tothom, siguin professionals o no en el camp del disseny gràfic, es van rebre un total de 28 propostes variades.

El jurat va premiar el lema “Sumem capacitats, sumem diversitats”, però va fer una menció a la creativitat i l’originalitat de la resta de participants. El lema guanyador sorgeix del taller d’informàtica de la Fundació Ludàlia. El lliurament dels premis va fer-se el 7 d’octubre, durant un acte a l’Escola Massana d’Art i Disseny. L’acte el va presentar un equip del TEBVist.

El Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat celebra la suma de capacitats i la valoració de la diversitat. Es fomenta la participació i la creativitat de tothom, independentment de les seves habilitats, i destaca la importància d’una societat inclusiva i acollidora per a totes les persones.